Nystart vårterminen 2022

Till alla medlemmar

Restriktionerna i Sverige liksom i delar av Europa håller på att lättas upp, stora delar av befolkningen blivit vaccinerad och många har haft covid-19. Samtidigt finns det fortfarande anledning till försiktighet och det är viktigt att följa de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten.

Styrelsen för Visby Självförsvarsklubb har beslutat att vi startar verksamheten igen på måndag 14 februari. Styrelsen gör den bedömningen att återgång till träning kan nu ske. Vi uppmanar självklart alla att fortsättningsvis vara uppmärksamma och försiktiga så vi inte smittar våra kamrater under träningen.

Nystart vårterminen 2022

Start

2022-02-14

Förutsättningar

 

  • Klubben är tydliga med att det fortfarande är smittspridning i samhället och det är de tränandes ansvar att ta hänsyn till sina kamrater och stanna hemma om man misstänker att man är sjuk. Vi förutsätter även att ni har tagit de vaccinationer som rekommenderas.

 

Träningstider

 

Måndagar

18.15 – 19.15 Knattar och juniorer nybörjare uppåt

19.30 – 21.00 Avancerade vuxna (Brun/Svart)

 

Torsdagar

18.15 – 19.15 Knattar och juniorer nybörjare uppåt

19.30 – 21.00 Vuxna Nybörjare/Avancerade

 

 

Information våren 2022

Lämna ett svar

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.